Грьобане село. Доїзд до школи

Не в кожному селі є школа і як правило до школи треба доїжджати в сусіднє село. І тут виникають проблеми, з яким Ви б не стикнулися, проживаючи у великому місті, де школи є в кожному районі. Школа, і все що з нею пов'язане, це одна з основних переваг життя в місті чим в селі.

Проблема з доїздом полягає в тому, що шкільні автобуси не всюди є і якщо є, то треба щоб ще вони їздили. В нашому випадку дали ДУЖЕ старий шкільний автобус, який більше на ремонті (80%) чим возить дітей, а новий все обіцяють. Крім того автобус після уроків відвозить дітей у певний час, прилаштований до старшої школи, і для молодшої школи вже не підходить, діти довго змушені чекати.

Коли не має шкільного автобуса, діти їдуть до школи маршруткою. Правда ми вже маємо народний автомобіль деуво, то коли немає шкільного автобуса, то відвозимо до школи або підвозимо до маршрутки (до школи нам в сусіднє село 6 км.). Забираємо дитину дуже часто, бо дитина ходить в перший клас, уроки завершуються швидко, а автобус відвозить дітей пізніше.

Вчора вирішив послади дитину до школи маршруткою, і ось на відео Ви можете переглянути, як діти їдуть до школи, коли немає шкільного автобуса. Так що вже сьогодні відвезу машиною, не буду мордувати дитину.

Коментарі